För dig med häst


Hästar är underbara djur. Med sina stora och ståtliga kroppar har de förmågan att göra det mesta – hoppa högt, springa snabbt och dra tungt. Men att ha häst som ett husdjur kräver mycket kunskap och färdigheter när det gäller skötseln av ditt djur. Du behöver ha full koll på hur hästens kropp fungerar såväl som vad den har för vardagliga behov.

Se till att inneha samtliga redskap, foder och tillbehör som krävs för att ta hand om din häst på bästa möjliga sätt.

Att prioritera ditt djur

Din häst är inte bara ett djur, det är ett stort sådant. Därför kräver det ytterligare kunskap och konstant uppmärksamhet. Om du inte sköter hästen korrekt kan skador uppstå. Och skador som går obemärkta och obehandlade under en längre tid kan leda till allvarliga åkommor för ditt djur.

Se till att pyssla om din häst dagligen. Klicka här för att införskaffa allt du behöver, från foder till ryktborste. Därmed säkerställer du ett välmående husdjur.

Utrymme för kvalitetstid

Glöm inte bort att omtanke och skötsel av din häst inte enbart sker via exempelvis generellt omhändertagande såsom matning och ryktning. Det är dessutom viktigt att spendera kvalitetstid med ditt djur och därmed skapa en relation. Därmed säkerställer du en välmående häst på alla sätt!